ΑΣΣΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Sofia Studios & Apartments βρίσκεται στο παραθαλάσσιο χωριό Άσσος στα βορειοδυτικά της Κεφαλονιάς , όπου υπάρχουν πολλές τοπικές ανέσεις, όπως καταστήματα , καφέ- μπαρ και εστιατόρια  ..

Ένα ιδανικό μέρος για ξεκούραστες και αξέχαστες διακοπές .
Αυτό το παρθένο χωριό είναι ένα must για τους φωτογράφους , με αρκετά κάτασπρα σπίτια , που περιβάλλεται από ένα γραφική  λοφώδη έκταση .Η Άσσος βρίσκεται στη δυτική ακτή της χερσονήσου της Κεφαλονιάς , δυστυχώς έιχε καταστραφεί από το σεισμό του 1953 , αλλά  ανακαινίστηκε όμαρφαμε τη βοήθεια μιας δωρεάς από το Παρίσι . Έχει μείνει το  βενετσιάνικο κάστρο , που χρονολογείται από το 1595 .
Ένα καταφύγιο ηρεμίας, όπου μπορείτε να βρείτε την ειρήνη σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία , για εκείνους που επιθυμούν να χαλαρώσουν σε μια παραλία . Πολλές εναλλακτικές παραλίες suitated κοντά στο χωριό Άσσος , όπως η παραλία του Μύρτου . Παραλία Μύρτου έχει την πιο εντυπωσιακή παραλία με λευκή άμμο και απέχει μόλις 3 χλμ. νότια της Άσσου

Η Άσσος

H χερσόνησος της Άσσου και το ομώνυμο θέρετρο βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς στον Δήμο Ερρίσου. Σήμερα αποτελεί καθαρά τουριστική περιοχή, είναι πανέμορφη και εύκολα προσπελάσιμη σε μια εξαιρετική θέση κοντά στην διασημότερη παραλία της Κεφαλονιάς, τον Μύρτο.

Στην Άσσο μπορεί να φτάσει κανείς από το Αργοστόλι με λεωφορείο (μια φορά την ημέρα, με πύκνωση δρομολογίων την τουριστική περίοδο) ή με αυτοκίνητο. Η απόσταση είναι 30χλμ. Στη διαδρομή από το Αργοστόλι περνάει από πανέμορφες παραλίες μια από τις οποίες είναι ο διάσημος Μύρτος, τον οποίο δε νοείται να μην επισκεφτείτε στο πέρασμά σας. Μόλις διαβείτε το Μύρτο αρχίζετε να αντικρίζετε την χερσόνησο της Άσσου, στην οποία για να κατεβείτε πρέπει να ακολουθήσετε τον δρόμο που οδηγεί εκτός του κεντρικού περιφερειακού Αργοστολίου – Φισκάρδο. Η θέα από το κάστρο που πρέπει να επισκεφτείτε, αλλά και το μικρό ήρεμο &_ γραφικό λιμάνι θα σας αποζημιώσουν με το παραπάνω.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΥΡΤΟΥ
Αναμφισβήτητα, μία από τις ομορφότερες παραλίες στην Ελλάδα και παγκόσμια. Η άσπρη ακτή συναντά το μπλέ της θάλασσας που είναι παρούσα σε κάθε πιθανή σκιά. Η θεά από την ενδιάμεση στάση ψηλά στο δρόμο σου κόβει την ανάσα.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΣΣΟΥ
Μαγευτικά νερά και βότσαλα στις παραλίες της Άσσου. Υπάρχουν δύο παραλίες, μιά μικρή και μια μεγάλη. Ιδανικές για κολύμπι και χαλάρωση.

Άσσος Κεφαλονιά ( HD )